top of page

Art-Inspired Interior Design - #1 Malika Favre - June





La baza fiecărui proiect de amenajare de interior există întotdeauna un amalgam de influențe și referințe. Tendința noastră primară este să ne inspirăm din alte spații care ne-au plăcut, care ne-au transmis o stare de bine sau care ne-au transmis un mesaj. Cu toate acestea, sursa noastră de inspirație depășește adesea granițele evidente, căutând să se conecteze cu esența contextului și a istoriei locului pe care urmează să-l transformăm, indiferent dacă alegem să îmbrățișăm sau să contrazicem ceea ce știm despre un spațiu.





Prin această serie, ne-am propus să alegem arta sub orice formă a ei, ca o sursă de inspirație în designul de interior, iar prima alegere este June a artistei franceze Malika Favre.


Malika Favre este o artistă de origine franceza din Barcelona cunoscută pentru opera ei caracterizată prin linii și forme geometrice simple completate prin combinații puternice, contrastante de culori. Opera ei este minimalistă, cu o paleta de culori bogata și vibrantă.




La fel ca multe alte lucrări ale sale, în ilustrația June, tematica principală ramane feminitatea, punând în evidență frumusețea, forța și senzualitatea femeilor.


Propunerea de amenajare aduce aceeași forță și expresivitate prin paleta cromatică de roșu-albastru și contraste puternice între elemente. Focusul principal este tapetul, care redă silueta feminină la lido.


 

Produse



 

Links

Comments


bottom of page